Velkommen til vår nye Business Line direktør

Vi har endelig gleden av å kunngjøre vårt nyeste tilskudd i ledergruppen: Linn Magnussen Lillefosse. Linn blir ny Business Line direktør for Anlegg og Installasjon, Eterni Norge. Hun har 15 års erfaring innen bygg- og anleggsfeltet, og en MBA i økonomisk styring og ledelse fra NHH.

Linn blir ny Business Line direktør for Anlegg og Installasjon, Eterni Norge. Hun har 15 års erfaring innen bygg- og anleggsfeltet, og en MBA i økonomisk styring og ledelse fra NHH. I tillegg har hun 8 års erfaring som leder innen bemanning og rekruttering.

– Jeg gleder meg stort til å arbeide sammen med alle i Eterni Group. Selskapet er nyskapende, inkluderende og svært fremtidsrettet, med mål for øye om å bli ledende i Norden innen fleksible bemanningsløsninger. 

– Eterni har et unikt fokus på kundelojalitet og ikke minst ansattes tilfredshet. Med nye eiere som både forstår bransjen, og ikke minst selskapets verdier, mener jeg vi kan skape et enda bedre tilbud til våre kunder, og samtidig gi gode forutsetninger for vekst og verdiskapning i samfunnet, spesielt innen bygg og anleggsnæringen. Vi skal gjøre vårt for å tette kompetansegapet og bidra til fleksible løsninger i arbeidslivet gjennom faste ansettelser.

Konsernsjef Rune Myrseth er glad for å endelig få Linn på laget:

– Vi er ikke i tvil om at Linn vil finne seg godt til rette med kolleger, kunder og samarbeidspartnere. Hennes verdier og ambisjoner sammenfaller godt med det Eterni står for i dag, og vi er ikke i tvil om at det vil bli svært verdifullt i arbeid med næringer i sterk vekst etter koronapandemien.

Jobber du innen bygge- og anleggsfeltet på Vestlandet og er interessert i å høre mer? Ta gjerne kontakt med henne direkte på tlf. +47 934 87 060 eller linn.m.lillefosse@eterni.no.