Våre tjenester

I samarbeid med deg, vil vi jobbe for å finne løsninger på dine utfordringer og behov, og knytte deg sammen med de rette folkene til rett tid.

Våre tjenester

Vår viktigste oppgave er å koble deg og dine behov med de riktige personene og kompetansen, både på kort og lang sikt, heltid eller deltid. Vi tilbyr kvalifisert personell med lang erfaring innen en rekke ulike felt og bransjer. Ikke gå glipp av mulighet for å kunne vokse – vi er her for deg.

Fagområder

Bygg

Eterni har høy kompetanse innen bemanningsløsninger i byggebransjen. Vi har erfaring med bemanning innen alle typer bygg og anleggsdrift: boligbygging, institusjonelt og kommersielt bygg, spesialisert industriell utbygging, infrastruktur og vei, etc.

Vanlige jobber/yrker: tømrere, forskalere, montører, murere, kranførere, rørleggere, malere, elektrikere, etc.

Produksjon

Produksjon er et av Eternis største forretningsområder, inklusivt matproduksjon generelt og fiskeindustrien spesielt. Med over et tiår i tett samarbeid med kunder og ansatte, forstår vi dine behov og hverdagslige utfordringer, og tilbyr stor kompetanse på dette feltet.

Mest vanlige jobber/yrker: produksjonsmedarbeidere, kjøttskjærere, slaktere, kokker, filetarbeidere, røykere, etc.

Installasjon og tekniske fag

Sammen med våre søsterselskaper Safejob og Elektro Personell, er vi blant landets ledende innen installasjon og tekniske fag, både til SMB-næringen og on-/offshore.  

Mest vanlige jobber/yrker: elektrikere, rørleggere, ventilasjonsmontører, blikkenslagere og fasadearbeidere.

Industri, ISO-fag og energinæringen

Eterni Norges nyeste satsningsområde, med mennesker med flere tiårs erfaring fra spesialiserte bransjer i spissen. Vi leverer personell innen industri og olje-/gass-/energinæringen, herunder ISO-fag, f.eks. til raffinerier, olje- og gass installasjoner, verfts- og skipsindustri, samt teknikere til både onshore, offshore og inshore.

Mest vanlige jobber/yrker: elektriker, industriarbeider, isolatører, stillasmontører, sveisere og platearbeidere.

Anlegg og infrastruktur

Et av selskapets raskest voksende fagområder er innen anlegg og infrastruktur. Med flere års erfaring fra ulike store prosjekter innen vei, bane og annen infrastruktur, opplever vi stadig merkbar økning i etterspørsel for kompetanse knyttet til denne type fagområder. 

Mest vanlige jobber/yrker: betongarbeidere, grunnarbeidere, anleggsmaskinførere, håndmenn, riggere, veiarbeidere, asfaltarbeidere, steinarbeidere.

Transport, lager og logistikk

I over et tiår har Eterni tilført nødvendig arbeidskraft inn i varelagere, logistikk og transport.

Mest vanlige jobber/yrker: truckførere, lagermedarbeidere, pakkere, etc.

Service & Hospitality

En rekke restauranter, barer, hoteller, catering eller andre reiselivsbedrifter velger Eterni ved behov for kvalifisert personell og sesongarbeidere.

Vi har et bredt spekter av muligheter og ulike kompetanse- og erfaringskrav for de aktuelle jobbene.

Mest vanlige jobber/yrker: kokker, servitører, resepsjonister osv.

Kontor og administrasjon

Våre bemanningseksperter og HR-konsulenter bistår selskaper i å finne kompetent personell til mange typer administrative stillinger.

Mest vanlige jobber/yrker: resepsjonister, kontorsjefer, administrative/utøvende assistenter, salgsarbeidere, kundeservice/callcenter-medarbeidere, etc.

Søsterselskaper

Kjenner du på et kall for å jobbe med og for barn, og ser for deg å jobbe innen skole eller barnehage? Eller kanskje du er en elektriker klar til å møte nye utfordringer sammen med en erfaren partner med gode, trygge betingelser? Ta en titt på våre søsterselskaper, som spesialiserer seg på andre bransjer enn dem som er nevnt ovenfor.