- muligheter i trygge rammer

Illustrasjonsfoto

Våre løsninger gir muligheter i trygge rammer

Eterni har en unik kompetanse for å levere gode og fleksible bemanningsløsninger. Vi lykkes særlig godt i bransjer som er preget av sesongsvingninger og generell mangel på kvalifisert arbeidskraft. Dedikerte ansatte med lang erfaring innenfor de bransjer de leverer personell til, sikrer deg som kunde profesjonell og god oppfølging av deres bemanningsbehov. Eterni har spesielt mange kandidater og oppdrag innen bransjer som Bygg & anlegg, industri, produksjon og mekanisk. Men leverer også personell til administrative stillinger innen de fleste bransjer.

 

I tillegg til å tiltrekke oss lokal norsk arbeidskraft, har Eterni god erfaring med rekruttering fra andre land i Norden og Europa. Eterni har egne rekrutteringskontor i Slovakia, Polen og Litauen. Vi arbeider hver dag med å følge opp alle våre medarbeidere og kunder på en profesjonell og hjelpsom måte ved at vi er til stede når du som medarbeider og kunde trenger oss.

Foto av gdpr

Personvernerklæring for Eterni Gruppen

Vi tar personvernet ditt på alvor, og er forpliktet til å beskytte og respektere personvernet ditt. Denne personvernerklæringen gjelder for alle brukere av nettsiden vår, jobbsøkere, ansatte og representanter for våre kunder og leverandører.

Les mer

Foto av csr

Ringvirkninger

Å skape nye arbeidsplasser, faste stillinger, og fleksibilitet for dem som ønsker det, er svært givende for oss som jobber i Eterni. Men vi er også med på det viktige spleiselaget til felleskapet gjennom skatter, avgifter og indirekte bidrag gjennom ansatte, varekjøp og tjenester. Her kan du se eksempler, basert på våre reviderte regnskaper for 2016.

Link til film: DNB ringvirkninger

Foto av surfer

Vi tar pallplass i 2020

Vi skal sammen med de nye idrettene i OL i Tokyo 2020 arbeide målrettet for å pallplass i 2020. Eterni har valgt å sponse de nye OL-idrettene fordi Eterni identifiserer seg med nykommere og prestasjonskulturer. – Vi er et relativt nytt og voksende bemanningsbyrå som har ambisjon om å bli blant de tre største i vår bransje. Selskapet ønsker med andre ord å ta pallplass.

Les mer

Foto av Makalu, verdens femte høyeste fjell

Sunn vekst

Eterni Norge AS er for fjerde året på rad, kåret til gaselle bedrift. Litt varierende år for år, er det ca 2% av bedriftene i Norge som får utmerkelsen «gaselle».
Eterni har som mål å bli blant de største bemanningsselskapene i Norge, og vil fortsette å arbeide for å skape muligheter i trygge rammer for våre ansatte og kunder.

Les mer

revidert arbeidsgiver

Revidert Arbeidsgiver

er et kvalitetsstempel for bemanningsbedrifter som ble innført i 2014. Ordningen lar bedrifter dokumentere sin kvalitet som arbeidsgiver gjennom ekstern revisjon av rutiner og praksis når det gjelder sentrale deler av forpliktelser etter arbeidsmiljøloven. Det er NHO Service som har utviklet kriteriene i ordningen, i god dialog med bransjen og Arbeidstilsynet.

Les mer

Illustrasjonsfoto av idrettsutøver på skøyter

Hovedsponsor for Norges Skøyteforbund

Sunn konkurransementalitet er noe Eterni ønsker å sammenligne seg med, og bruke som motivasjon for økt innsats. Vi i Eterni jobber hver dag for å bli bedre enn i går. På samme måte som når Sverre Lunde Pedersen, eller Ida Njåtun, får se resultatet av sin innsats i det de passerer målstreken, får vi i Eterni svar på vår innsats fra kunder og ansatte og oppdragsgivere, hver dag.

Les mer