Moment-Eterni samler kreftene i Norden​

Moment-Eterni, som i dag eies av private equity-fondet Axcel, slår konsernet sammen til en felles nordisk ledelse 1. januar 2022, med mål om å bli Nordens ledende leverandør av fleksibel arbeidskraft.
moment sin logo og eterni sin logo

 

 

Den nye konsernledelsen består av Rune Myrseth – konsernsjef og ansvarlig for Norge, Thomas Gleerup – Group COO og ansvarlig for Danmark, Stian Nygaard – Group CFO, Patrick Hansson – ansvarlig for Sverige og Bob Abildgaard-Jørgensen – Head of M&A og strategi.

– 2021 har vært et merkeår. Ikke bare har markedet for fleksibel arbeidskraft vokst eksplosivt. I Moment-Eterni har vi gjennom oppkjøp av nye selskaper og organisk vekst posisjonert oss som det ledende vikar- og rekrutteringsbyrået i Danmark og som et av de ledende i henholdsvis Norge og Sverige. Det er en posisjon som understøtter vårt klare mål om å bli den foretrukne leverandøren av fleksibel arbeidskraft i Norden, sier styreleder Jeff Gravenhorst.

Styrelederen ser stort fremtidspotensiale i den nye sammensetningen i ledelsen.

– Når vi har kjøpt opp en rekke selskaper det siste året, har ryddighet vært en av de viktigste parameterne, og det er også dette som kjennetegner dagens konsernledelse og styre. Vi er i et marked hvor vi hver dag har stor innvirkning på mange menneskers hverdag,  og de fortjener å bli behandlet på en god og anstendig måte, slår Jeff Gravenhorst fast.