Kontakt oss

Vi er her for deg, og svarer deg på alt du måtte lure på.

Stavanger

Stavanger-området utgjør den tredje største byregionen i Norge, og er kjent for et svært allsidig og dynamisk næringsliv. Stavanger er et internasjonalt energisenter, hvor verdens ledende oljeselskaper og forsyningsindustri har sine kontorer. Matbyen byr også på rike kulinariske opplevelser og ble kåret til Europeisk Kulturhovedstad i 2008.

Generelle henvendelser

post@eterni.no
Tlf: +47 08462

Besøk oss

Våre fagområder

Bygg og anlegg

Eterni har svært høy kompetanse innen bemanningsløsninger i byggebransjen. Vi har erfaring med bemanning innen alle typer bygg og anleggsdrift: boligbygging, institusjonelt og kommersielt bygg, spesialisert industriell utbygging, infrastruktur og vei, etc.

Produksjon

Produksjon er et av Eternis største forretningsområder, inklusivt matproduksjon generelt og fiskeindustrien spesielt. Med over et tiår i tett samarbeid med kunder og ansatte, forstår vi dine behov og hverdagslige utfordringer, og tilbyr stor kompetanse på dette feltet.

Kontor og administrasjon

Våre bemanningseksperter og HR-konsulenter bistår selskaper i å finne kompetent personell til mange typer administrative stillinger.

Transport, lager og logistikk​

I over et tiår har Eterni tilført nødvendig arbeidskraft inn i varelagere, logistikk og transport.

Service & Hospitality

En rekke restauranter, barer, hoteller, catering eller andre reiselivsbedrifter velger Eterni ved behov for kvalifisert personell og sesongarbeidere.

Vi har et bredt spekter av muligheter og ulike kompetanse- og erfaringskrav for de aktuelle jobbene.

Installasjon og tekniske fag

Eterni Norges nyeste satsningsområde, med mennesker med flere tiårs erfaring fra spesialiserte bransjer i spissen. Vi leverer personell innen anlegg, industri, infrastruktur og teknikk, f.eks. til raffinerier, olje- og gass installasjoner, verfts- og skipsindustri, samt teknikere til både onshore, offshore og inshore.