Kontakt oss

Vi er her for deg, og svarer deg på alt du måtte lure på.

Oslo

Mulighetene er uendelige i Norges hovedstad. Oslo er en unik storby med stort tilbud. Byen er omringet av natur, men med ekte storbyliv og flott arkitektur i sentrum. Godt etablert og utbygget kollektivtilbud gjør det svært effektivt å bevege seg i og utenfor bykjernen, uansett hvor du bor og jobber.

Generelle henvendelser

post@eterni.no
Tlf: +47 08462

Besøk oss

Våre fagområder

Bygg og anlegg

Eterni har svært høy kompetanse innen bemanningsløsninger i byggebransjen. Vi har erfaring med bemanning innen alle typer bygg og anleggsdrift: boligbygging, institusjonelt og kommersielt bygg, spesialisert industriell utbygging, infrastruktur og vei, etc.

Produksjon

Produksjon er et av Eternis største forretningsområder, inklusivt matproduksjon generelt og fiskeindustrien spesielt. Med over et tiår i tett samarbeid med kunder og ansatte, forstår vi dine behov og hverdagslige utfordringer, og tilbyr stor kompetanse på dette feltet.

Kontor og administrasjon

Våre bemanningseksperter og HR-konsulenter bistår selskaper i å finne kompetent personell til mange typer administrative stillinger.

Transport, lager og logistikk​

I over et tiår har Eterni tilført nødvendig arbeidskraft inn i varelagere, logistikk og transport.

Service & Hospitality

En rekke restauranter, barer, hoteller, catering eller andre reiselivsbedrifter velger Eterni ved behov for kvalifisert personell og sesongarbeidere.

Vi har et bredt spekter av muligheter og ulike kompetanse- og erfaringskrav for de aktuelle jobbene.

Installasjon og tekniske fag

Eterni Norges nyeste satsningsområde, med mennesker med flere tiårs erfaring fra spesialiserte bransjer i spissen. Vi leverer personell innen anlegg, industri, infrastruktur og teknikk, f.eks. til raffinerier, olje- og gass installasjoner, verfts- og skipsindustri, samt teknikere til både onshore, offshore og inshore.