Kontakt oss

Vi er her for deg, og svarer deg på alt du måtte lure på.

Kristiansand

Norges sommerby har mye å by på for både store og små. Sørlandet har alltid vært et viktig knutepunkt for handel, industri og skipsfart, og har et av landets største havner. Kort reisevei til det meste, flotte turmuligheter, mange soldager og en rekke aktiviteter gjør Kristiansand til en god by å leve i, hvor man kan kombinere jobb og familie i fin balanse.

Generelle henvendelser

post@eterni.no
Tlf: +47 08462

Besøk oss

Våre fagområder

Bygg og anlegg

Eterni har svært høy kompetanse innen bemanningsløsninger i byggebransjen. Vi har erfaring med bemanning innen alle typer bygg og anleggsdrift: boligbygging, institusjonelt og kommersielt bygg, spesialisert industriell utbygging, infrastruktur og vei, etc.

Produksjon, lager og logistikk

I over et tiår har Eterni tilført nødvendig arbeidskraft inn i varelagere, logistikk, transport og produksjon. Produksjon, lager og logistikk er et av Eternis største forretningsområder, inklusivt matproduksjon generelt og fiskeindustrien spesielt. Med over et tiår i tett samarbeid med kunder og ansatte, forstår vi dine behov og hverdagslige utfordringer, og tilbyr stor kompetanse på dette feltet.

JULIE VENNESLAND

Avdelingsleder Produksjon, Lager og Logistikk

julie.vennesland@eterni.no

Tlf: 457 22 212

 

Kontor og administrasjon

Våre bemanningseksperter og HR-konsulenter bistår selskaper i å finne kompetent personell til mange typer administrative stillinger.

Service & Hospitality

En rekke restauranter, barer, hoteller, catering eller andre reiselivsbedrifter velger Eterni ved behov for kvalifisert personell og sesongarbeidere.

Vi har et bredt spekter av muligheter og ulike kompetanse- og erfaringskrav for de aktuelle jobbene.

Installasjon og tekniske fag

Eterni Norges nyeste satsningsområde, med mennesker med flere tiårs erfaring fra spesialiserte bransjer i spissen. Vi leverer personell innen anlegg, industri, infrastruktur og teknikk, f.eks. til raffinerier, olje- og gass installasjoner, verfts- og skipsindustri, samt teknikere til både onshore, offshore og inshore.