Kan du fortsatt benytte innleie av vikarer?

Denne våren er det  iverksatt endringer i rammebetingelser og regelverk for innleie av personell i Norge. I Oslo-området trer forbudet mot innleie av arbeidskraft innen bygg i kraft, i tillegg til innstramminger i resten av Norge for våre kunder som ikke er tilknyttet en overenskomst med innstillingsrett.

Vi har derfor utviklet flere nye tjenester som er egnet til å hjelpe våre kunder. Og vi diskuterer alltid gjerne hvilke tiltak din bedrift kan gjøre i dag.

Skal vi hjelpe deg med å finne din neste medarbeider?

Vi er spesialister på å finne og rekruttere de rette menneskene til din bedrift. Vi har en stor database og nettverk med dyktige folk – enten det er for en fast stilling eller en prosjektstilling. Skal vi hjelpe deg?


Kontakt oss

La oss hjelpe deg

Skal vi ta oss av rekrutteringsprosessen for deg? Se hvilke løsninger vi kan tilby deg:

Rekruttering på faste stillinger

Trenger du flere folk? Enten det er en enkelt person eller mange kan vi hjelpe deg – og vi sørger for å finne og velge de beste kandidatene for din bedrift.

Vi leter aktivt etter kandidater, utformer stillingsannonser, gjennomgår søknader og avholder intervju og referansesjekk/dokumentkontroll. Vi utvelger etterfølgende aktuelle kandidater.

Kandidaten blir fast ansatt direkte hos din bedrift.

Dersom du ønsker informasjon angående priser eller ønsker mer informasjon, klikk her.

Rekruttering for prosjektstillinger

Bør du velge å ansette i en prosjektstilling?

Prosjektstillinger kan passe for bedrifter som har et midlertidig behov for arbeidskraft, en eller flere, for en kortere, definert periode.

Her blir kandidatene dirkete ansatte i din bedrift, men vi leter aktivt etter kandidater, utformer stillingsannonser, gjennomgår søknader og avholder intervju og referansesjekk/dokumentkontroll. Vi sørge for at de er ombord og følge opp dem på arbeidsplassen.

Kort sagt, vi tar oss av det hele.

Dersom du ønsker informasjon angående priser eller ønsker mer informasjon, klikk her.

En trygg start – våre enkelttjenester innen HR-løsninger

Våre enkelttjenester innen HR-løsninger. Vi sørger for kontraktsmal og signering, pre-boarding og at din ansatte er trygg på jobben dag et. Og selvfølgelig sørger vi for løpende oppfølging. Vi ønsker å sikre at både du og kandidaten trives.

Velger du oss som forretningspartner garanterer vi at du får en partner med erfaring. Det er derfor en god løsning for deg, da vi sørger for at dine ansatte kommer godt i gang fra dag én og at det ikke er nedetid.

Dersom du ønsker informasjon angående priser eller ønsker mer informasjon, klikk her.

Din HR-partner – våre HR-tjenester på abonnement

Å ha oss som din HR-partner på abonnement basis betyr rett og slett at vi hver eneste måned hjelper deg med HR-tjenester du ønsker å spare tid på. Dette kan være alt fra offentlig registreringer og bestillinger, ressursplanlegging, prosjektassistanse på leveranser, onboarding/offboarding, skiftplanlegging, outplacement og mye mer.

Vi hjelper deg med alt som gir deg tid til å drive det beste selskapet og administrere de beste medarbeiderne. Og det kan vi, for vi har prøvd det før – og vi er gode på det, så du kan trygt overlate HR-oppgavene dine til oss.

Med oss ​​som HR-partner får du bl.a.:

Dersom du ønsker informasjon angående priser eller ønsker mer informasjon, klikk her.

ETERNI

Trenger din bedrift nye eller flere folk?

Å rekruttere medarbeidere krever både kunnskap, tid og ressurser. Og det har vi. Vi sikrer deg en effektiv rekrutteringsprosess slik at vi sammen finner de rette personene til rett jobb. Vi er din forretningspartner.

Ved å la oss håndtere rekrutteringen av dine nye medarbeidere sparer du ikke bare tid, men du er garantert å få kvalitetsmedarbeidere med erfaring. Det viktigste er at du er garantert en god prosess.

Vi har mange års erfaring med å rekruttere medarbeidere til stillinger innenfor alle bransjer. Vi har spesialiserte HR-konsulenter som finner de beste kandidatene innen både elektro, byggfag og betongfag, produksjon, installasjon og tekniske fag og mange flere.


Meld inn ditt behov

Du kan stole på oss som forretningspartner

Når du velger oss som forretningspartner garanterer vi at du får en partner med erfaring.

Vi vet hvordan vi skal rekruttere utenlandsk arbeidskraft, vi vet hva som skal til og vi kjenner alle utfordringene. Derfor vet vi også alle svar og løsninger på problemene som kan oppstå. Kort sagt: Du kan stole på oss, for vi har prøvd det før. Ofte!

Vi sørger for at både du og dine ansatte trives. Derfor følger vi kontinuerlig med på arbeidsplassen og sørger alltid for å rapportere tilbake til deg når vi screener og velger ut kandidater til jobben.

Vi kjenner også ansettelsesforholdene for utenlandske arbeidstakere i Norge, så velger du hele HR-pakken velger du en forretningspartner med inngående kjennskap til markedet.


Kontakt oss for mer info

Vi finner ressursene din bedrift trenger

Du er arbeidsgiver og har arbeidsgiveransvaret, mens vi rekrutterer ansatte til DEG for DEG. Vi håndterer så mye eller så lite av prosessen du ønsker.

Vi hjelper til med å finne de beste kandidatene i vår store database og nettverk, opprette stillingsannonser, vurdere søkere og holde intervjuer og eventuelle tester og til slutt velge aktuelle kandidater.

Trenger du hjelp etter ansettelse kan vi også bidra med dette.


Meld inn ditt behov

Trenger du ekstra tid?

Ønsker du enda mer frihet tilbyr vi – som noe helt nytt – å være din HR-partner på abonnementsbasis.

Det betyr rett og slett at vi hver eneste måned hjelper deg med HR-løsningene du ønsker å spare tid på. Dette kan være alt fra offentlig registreringer og bestillinger, ressursplanlegging, prosjektassistanse på leveranser, onboarding/offboarding, skiftplanlegging, outplacement og mye mer. Vi er rett og slett din HR-partner i den grad du ønsker det.

Vi hjelper deg med alt som gir deg tid til å drive det beste selskapet og administrere de beste medarbeiderne.


Les mer