Bergen Håndball og Eterni Group på samme lag

Eterni Group blir ny sponsor for Bergen Håndball fra og med sesongen 2021-2022.
Hvit mann med mørk brunt hår står foran et håndballmål, med en dame med mørskt hår, kledd i svart til høyre. Roll-up med Bergen Håndballs logo i midten.
Markesdsjef i Bergen Håndball Andreas Gjeitrem, sammen med Business Line Direktør i Eterni Group, Linn Magnussen Lillefosse. Foto: Bergen Håndball

Bergen Håndball melder om at de er svært glade for å ha fått Eterni Group med på laget. Når Nordens mest voksende bemannings- og rekrutteringsselskap, med hovedkontor i Bergen, går i samarbeid med flaggskipet innen håndball på Vestlandet, er det ikke tvil om at det vil kunne skapes mange gode synergier sammen.

– Eterni som en nasjonal leverandør av bemanning og rekrutteringstjenester blir en svært viktig samarbeidspartner ettersom vi jobber mot flere nasjonale avtaler, sier markedssjef Andreas Gjeitrem.

Business Line Direktør i Eterni Group Linn Magnussen uttrykker stor glede og spenning til dette nye samarbeidet:

– Vi i Eterni gleder oss til å jobbe sammen med Bergen Håndball, vi ser at mange av våre verdier gjenspeiles i arbeidet klubben gjør, spesielt i forhold til åpenhet, nærhet, engasjement og ikke minst vinnerkultur», sier Business Line Direktør Linn Magnussen.