- muligheter i trygge rammer

Illustrasjonsfoto

Stab AS blir en del av Eterni

Stab AS fusjoneres inn i Eterni fra 1. august. «Med Stab på laget, blir Eterni etablert i Stavanger, og vi blir enda bedre rustet til å tilby våre kunder og ansatte flere muligheter i trygge rammer», sier konsernsjef Rune Myrseth. «Stab har veldig mange dyktige ansatte innen bygg og anlegg, som vi gleder oss til blir en del av Eterni. Eterni har som mål å utfordre de største aktørene innen bemanningsbransjen og komme på pallplass, da mener vi det er en god strategi å være representert i Stavanger. En region vi tror vil ha et økende behov for kvalifisert arbeidskraft», forteller Myrseth.

Daglig leder i Stab, Kennet Pettersen er også svært fornøyd med fusjonen. «Bransjen vår står ovenfor endrede rammebetingelser og vi tror det beste for våre ansatte og kunder er å bli en del av Eterni. Det vil bety flere muligheter for våre ansatte og kunder, samtidig som vi får fortsette det gode arbeidet vi har lagt ned i Stavanger. Ved å drive langsiktig, i trygge rammer og med høy kvalitet».

«Alle ansatte i administrasjonen fortsetter og vi vil være i Ishockeyveien som tidligere. Alle kunder, ansatte og jobbsøkere er som vanlig velkommen inn til en kaffekopp» avslutter Pettersen.

KONTAKT OSS

TLF: 08462