- muligheter i trygge rammer

Illustrasjonsfoto

Hovedsponsor for Norges Skøyteforbund

Eterni har valgt å støtte Norges skøyteforbund ved å bli hovedsponsor, og med det være med på reisen Norsk skøytesport har startet for å igjen å bli den ledende skøytenasjonen.

Sunn konkurransementalitet er noe Eterni ønsker å sammenligne seg med, og bruke som motivas- jon for økt innsats. Vi i Eterni jobber hver dag for å bli bedre enn i går. På samme måte som når Sverre Lunde Pedersen, eller Ida Njåtun, får se resultatet av sin innsats i det de passerer målstrek- en, får vi i Eterni svar på vår innsats fra kunder og ansatte og oppdragsgivere, hver dag.

Norsk skøytesport har ligget noe nede de siste årene, men har store ting på gang nå med flere unge utøvere som har svært gode resultater i sine klasser. Landslagets store mål er OL i 2018.

Eterni er også en «underdog» i bemanningsbransjen, vi er et ungt selskap, men har store mål og ambisjoner om å utvikle oss sammen med våre kunder og ansatte.

Norsk skøytesport har lange tradisjoner i Norge. En idrett som vi er sikker på vil få mer velfortjent oppmerksomhet når resultatene igjen er på vei opp!

NSF

Norges Skøyteforbund (NSF) ble stiftet 27. februar 1893.

Norges Skøyteforbund administrerer is-idrettene hurtigløp, kortbaneløp, kunstløp og «inline skating» – rulleskøyter. I tillegg kan langløp på skøyter nærmest sees på som en egen gren. NSF er medlem av Norges Idrettsforbund og Olympiske Komité, det internasjonale skøyteforbun- det – ISU (International Skating Union) og det internasjonale rulleskøyteforbundet – Federation International de Roller Skating (FIRS)

Norges Skøyteforbund