Om oss


Bedrifter trenger ansatte. Folk trenger jobb.
Eterni bringer dem sammen.

Hvem vi er

Eterni er et datterselskap av Edda Group, med hovedkontor i Bergen, Norge. Vår misjon og hensikt er å skape muligheter i trygge rammer for våre kunder og ansatte.
Med over 1000 ansatte over hele landet, og mer enn 200 kunder, i en rekke ulike bransjer, utgjør Edda Group det femte største rekrutteringsselskapet i Norge per 2021.

Eterni Norge har kontorer i Bergen, Kristiansand, Oslo, Stavanger, Tromsø og Trondheim, men dekker bemanningsbehov hos kunder over hele landet. Lær mer om hvilke bransjer vi opererer i her.

Våre verdier

Eterni er opptatt av ansvarlig drift. Vi har tro på at det å ivareta mennesker på en god måte, er nøkkelen til suksess. Derfor er våre verdier viktige for oss, og styrer selskapet både i hverdagen og i overordnede planer og strategier.


TRYGGHET
Vi garanterer muligheter i trygge rammer for våre kunder og ansatte. Kontinuitet og forutsigbarhet, samt god dialog og informasjonsflyt, er avgjørende.

ENGASJEMENT
Vi er engasjerte og involverer oss i hverandres hverdag, funksjon og relasjoner, med dedikasjon.

KVALITET
Vi tilbyr nyskapende, kompetente og bærekraftige løsninger, med stor integritet og profesjonell stolthet.

NÆRHET
Vi jobber tett på våre kunder og ansatte slik at vi blir kjent med deres forventninger, ønsker og behov. Vi er praktiske, pragmatiske, og vi forstår utfordringene kunder, ansatte og kolleger møter i hverdagen.

Vår historie

Ta en titt på hvordan det hele begynte. Fra 2011, frem til dags dato, og inn i fremtiden, vil vi fortsette vår visjon om å skape muligheter i trygge rammer for våre kunder og ansatte.

2011

Eterni ble etablert av Rune Myrseth og fire andre erfarne kolleger fra bemanningsbransjen.

2014

Oppkjøp av Bygg & Anleggs Team.

2015

Etablerer avdeling for bygg i Bergen og Trondheim. Oppkjøp av Magma Consulting.

2018

Eterni Norge og det Stavanger-baserte selskapet Stab AS ble enige om å slå seg sammen, og Eterni styrker dermed sitt bygg- og industriteam på vestkysten.

Eterni Group (i dag: Edda Group) kjøper opp Pedagogisk Vikarsentral AS, et ledende bemanningsbyrå for skoler og barnehager i Norge, og etablerer en landsomfattende markedsposisjon innen utdanningsfeltet.

Eterni Group kjøper opp Monera og etablerer Eterni Sverige.

2019

Bygg Bemanning joins Eterni, creating a very strong position in the Industrials and Construction verticals on the west coast. Acquisition of Monera and startup of Eterni Sweden.

2020

Eterni Group kjøper opp Elektro Personell, en veletablert nisjeleverandør av elektrikere.

Eterni Group tildeles prisen for «Norway’s Best Managed Companies 2020» av Deloitte og NHH.

 

2021

Eterni Stiftelsen blir grunnlagt. Gjennom veiledning, mentorprogram, finansiering av arbeidsrettede tiltak som kreves for å øke kompetanse og ferdigheter, tar vi vare på mennesker som for tiden er ekskludert fra samfunnet og ordinært arbeid. Stiftelsen vil også dele ut gaver til andre samfunnsnyttige formål, med ekstra fokus på barn og unge voksne.

Kjøpt opp av Axcel, Eterni Group blir en del av Moment Group.

2022

Eterni-Moment endrer navn til Edda Group.