- muligheter i trygge rammer

Illustrasjonsfoto

Vi tar unna toppene

Makalu er verdens 5. høyeste fjell med sine 8462 m.o.h. Vi i Eterni har satt oss som mål å bli blant de 5 største bemanningsselskap i Norge.

Makalu, som er kjent for å være et av verdens vanskeligste fjell å klatre i, er satt som et symbolsk mål. Turen Eterni har lagt ut på, kan på en måte sammenlignes med de forberedelser og utfordringer det er å bestige Makalu i virkeligheten.

Det må god planlegging og grundige forberedelser til for å kunne bestige dette målet. Vi gjør nå våre forberedelser, og har ansatt flere dyktige medarbeidere internt for å ivareta medarbeidere og kunder.

Vi utvider våre rekrutteringskontorer, som skal ta høyde for vekstambisjonene.

Å uttale at man ønsker å bli blant de 5 største i bemanningsbransjen, er ambisiøst mål for et selskap som fyller 5 år i 2016. Ser vi på listen over bemanningsforetak i NHO Service, er Eterni nå blant de 10 største.

Vi har tro på at høye målsetninger vil være positivt for våre internt ansatte. Det å være med på å skape et fotavtrykk i bemanningsbransjen håper vi vil være motiverende. Men det viktigste vi ønsker å oppnå med målsettingen, er å skape flere muligheter i trygge rammer for våre medarbeidere og kunder.

KONTAKT OSS

Lurer du på hvordan du kan kontakte oss i Eterni? Da ringer du like mange høydemeter som Makalu:

TLF: 08462